Harm’s Wandelweb

Huispagina

Welkom op Harm’s Wandelweb, de website van Harm de Oude.

Een van mijn passies (hobby's is  te zwak uitgedrukt) is wandelen. Als het even kan ben ik op pad, in de natuur, weer of geen weer, een echte walkaholic dus.  Momenteel kun je me aantreffen ergens wandelend op het Overijssels Havezatenpad, Pelgrimspad, Friese Kustpad of het Oeverloperspad, die ik in wisselende samenstelling met vrienden of alleen af wandel.

Ik volg over het algemeen de LAW route’s in Nederland, en loop dan dagetappes, d.w.z s’morgens met het openbaar vervoer heen, en dan sávonds weer terug.  Op deze site zie je vooral fotoverslagen van de wandelingen.

Voor 2009 staat nog op mijn programma  het Overijssels Havezatenpad, en ik wil verder gaan met  een aantal NWB wandelroutes, zoals bijvoorbeeld de IJsselroute. . Van de zomer wil ik eens wat grenzen gaan verleggen, en de Gr5 gaan volgen richting de Vogezen.

Mijn streven is ooit alle LAW en streekpaden van Nederland gelopen te hebben.. Maar dat is misschien wel wat ambitieus. Zeker omdat er steeds nieuwe paden bijkomen, zoals het onlangs Veluwe Zwerfpad., en wellicht binnenkort een nieuw streekpad bij de Maasduinen. De markeringen zijn er al een tijdje.

Je kunt met enige regelmaat updates verwachten. Reacties zijn welkom, liefst positieve natuurlijk,  Veel plezier op het wandelweb,  en misschien tot onderweg.

Harm

Laatste updates:

22-08-09 Etappe 3 Havezatenpad

15-08-09 Etappe 2 Havezatenpad

14-08-09 Etappe 1 Havezatenpad

08-05-09 Etappe 1 Oeverloperpad