†††† Harmís Wandelweb

Huispagina

Naar Huis

Pionierspad

Floris V

Trekvogelpad

Marskramer 2

Marskramer 3

M van Rossumpad

Deltapad

Visserspad

Duin en Polder

Wad en Wierdenpad

Lingepad

Oeverloper

Pelgrimspad I

Pelgrimspad II

Peellandpad

Zuiderzeepad

Pieterpad II

Grenslandpad

†Havezatenpad

SP Nijmegen

Vennenpad

Drenthepad

Krijtlandpad

Hanzestedenpad

Utrechtpad

Groene Hartpad

Peelliniepad

Oosterscheldepad

Veluwe Zwerfpad

Waterliniepad

NWB wandelpaden

Wandeltips

Wandellinks

Gastenboek

Contact

Welkom op Harmís Wandelweb, de website van Harm de Oude.

 

Wie mijn website vaker heeft gezien zal hebben vermoed dat er iets aan de hand is geweest. Na jaren vrijwel wekelijks een update met een wandeling ergens in den lande is het nu al geruime tijd stil.

In 2009 ben ik getroffen door een hersenbloeding, waardoor het niet meer mogelijk bleek te wandelen.† Na bijna een jaar ben ik inmiddels zover hersteld dat ik voorzichtig weer kleine stukje van maximaal ca. 15 km kan afleggen. En het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik ben inmidddels ook weer begonnen met LAW wandelingen. Het Streekpad Maasduinen is ideaal om af te leggen in korte stukjes, en daar had ik nog niet gelopen.

In de tussentijd ben ik ook ingehaald door de techniek. De Explorerbrowser geeft de website, en dan met name de navigatiemenuís niet correct weer,† mensen die Firefox of Chrome gebruiken hebben dat probleem niet. Ik ben voornemens alle paginaís weer up to date te gaan maken, maar met zoveel wandelingen in het verleden gaat dat wel wat tijd vragen. Intussen doet de navigatiebalk op de homepagina het wel.

Mijn streven was ooit alle LAW en streekpaden van Nederland gelopen te hebben.. Wie weet komt het er nog eens van, al zal het niet meer zo snel gaan als vroeger.

Reacties zijn welkom, liefst positieve natuurlijk,† Veel plezier op het wandelweb,† en misschien tot onderweg.

Harm

Laatste updates:

07-11-2010 Hollands Kustpad, etappe 6